Wie zijn wij?

Bank of Scotland plc, is onderdeel van Lloyds Banking Group. Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1695 met de oprichting van Bank of Scotland. Vandaag de dag zijn we de grootste consumentenbank van het Verenigd Koninkrijk.

De voordelen van een kleine bank…

Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Sinds 1999 bieden we als eerste bank online hypotheken aan. Meer dan 100.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij ons afgesloten of een spaarrekening bij ons geopend. Onze spaarproducten bieden we in Nederland alleen aan via internet. Daardoor kunnen we u de voordelen van een kleine bank bieden. Zoals een goede spaarrente en eenvoudige, heldere producten. En doordat we via internet werken, heeft u altijd toegang tot uw geld. 

... die onderdeel is van een grote bank

Lloyds Banking Group is groot en actief in 6 landen. In ons moederland Groot-Brittannië hebben we meer dan 30 miljoen klanten. Daar zijn we de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Eén op de vier Britten bankiert bij ons.

Op de website van Lloyds Banking Group vindt u meer informatie over de internationale activiteiten van de groep.

Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat u als klant snel, goed en direct geholpen wordt. Daartoe is onze bank verregaand geautomatiseerd, maar bieden wij u ook graag direct persoonlijk contact. Lees hoe u met ons in contact kunt treden.

Nieuwe hypotheken verstrekken wij onder de naam Lloyds Bank.